Home » Regio's » Vacature zorgkundige Aalst

Vacature zorgkundige Aalst

Ben je op zoek naar een boeiende vacature als zorgkundige in de regio Aalst? Dan ben je bij Medisource aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk voor onze klant in dit gebied naar een enthousiaste zorgkundige met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Flexibele invulling voor onze vacature als zorgkundige in Aalst

Kandidaten die reageren op onze zorgkundige vacature in Aalst, kunnen rekenen op flexibiliteit. Bij Medisource hechten we veel waarde aan een aanpak op maat, zodat je uiteindelijke functie perfect bij je past.

Zo zijn het aantal werkuren per week en de shiftindeling bespreekbaar. Ook de vorm van tewerkstelling – of je nu voltijds, deeltijds of op zelfstandige basis wilt werken – kan in overleg worden bepaald. Alles om ervoor te zorgen dat jij je optimaal op je plek voelt bij ons.

Jouw profiel als zorgkundige in Aalst

Je hebt een scherp oog voor werk en passie voor zorg. Je taken omvatten onder meer het uitdelen van medicatie en de verzorging van bewoners, evenals enkele logistieke taken. Voor jou zijn orde en netheid van groot belang, en je voert je werk graag grondig en met veel aandacht uit.

Als zorgkundige ben je een vertrouwenspersoon voor de bewoners en een belangrijk aanspreekpunt voor bezoekers, artsen en andere dienstverleners. Met je verzorgde en vriendelijke uitstraling weet je een gevoel van thuis, veiligheid en gastvrijheid te creëren.

Jouw omgeving kent je als een punctueel en betrouwbaar persoon met een positieve instelling. Deze eigenschappen dragen bij aan een goede sfeer op de werkvloer. Bovendien hecht je veel waarde aan een goede communicatie tussen alle betrokkenen, van bewoners en familieleden tot collega’s en management.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource

Heb je interesse in de vacature als zorgkundige in Aalst of zoek je een andere uitdaging in de zorgsector? Bij Medisource staan wij open voor jouw verhaal. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met jouw contactpersoon Kim om een mogelijke samenwerking te bespreken. We kijken ernaar uit je snel te spreken!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige Aalst

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.