Home » Regio's » Vacature zorgkundige Brugge

Vacature zorgkundige Brugge

Ben je op zoek naar een boeiende vacature als zorgkundige in de regio Brugge? Dan is Medisource de juiste plek voor jou. Momenteel zijn wij voor onze klant in de regio Brugge actief op zoek naar een enthousiaste zorgkundige met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Flexibele invulling van onze vacature als zorgkundige in Brugge

Wie reageert op onze vacature, kan rekenen op flexibiliteit. Bij Medisource streven we naar een aanpak op maat, zodat de job perfect bij jouw behoeften past. Het aantal uren per week en de geplande shiften zijn bespreekbaar. Je kunt ook kiezen voor voltijdse, deeltijdse of zelfstandige tewerkstelling in onderling overleg. Al deze mogelijkheden zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat je je optimaal voelt in je functie bij ons.

Jouw profiel als zorgkundige in Brugge

Je bent gemotiveerd en hebt een goede werkethiek. Je taken zullen onder meer bestaan uit het verdelen van medicatie en de verzorging van bewoners. Daarnaast voer je ook enkele logistieke taken uit. Orde en netheid zijn voor jou cruciale waarden, en je voert je werk graag grondig en met aandacht uit.

Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de bewoners en bent een belangrijk aanspreekpunt voor bezoekers, dokters en andere dienstverleners. Je verzorgde en vriendelijke voorkomen zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis, beschermd en welkom voelt. Mensen kennen jou als een stipt en betrouwbaar persoon met een positieve instelling, wat bijdraagt aan een goede sfeer op de werkplek. Communicatie is voor jou essentieel, of het nu gaat om bewoners, familieleden, collega’s of de directie.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource

Heb je interesse in de vacature als zorgkundige in Brugge of zoek je een andere uitdaging in de zorgsector? Bij Medisource luisteren we graag naar jouw verhaal. Neem gerust vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon Kim om een mogelijke samenwerking te bespreken. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige Brugge

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.