Home » Regio's » Vacature zorgkundige Gent

Vacature zorgkundige Gent

Ben je op zoek naar een boeiende vacature als zorgkundige in de regio Gent? Dan is Medisource de perfecte plek voor jou. Wij zijn namelijk actief op zoek naar een enthousiaste zorgkundige met verantwoordelijkheidszin voor onze klant in de regio Gent.

Flexibele invulling van onze zorgkundige vacature in Gent

Als je geïnteresseerd bent in onze zorgkundige vacature in Gent, kun je rekenen op een flexibele aanpak. Bij Medisource streven we er namelijk naar om onze vacatures op maat aan te bieden, zodat de functie perfect bij jouw wensen en behoeften past.

Het aantal uren per week en de shiften die je draait, zijn bespreekbaar. Ook het dienstverband – of je nu voltijds, deeltijds of als zelfstandige aan de slag wilt – kan in overleg bepaald worden. Dit alles met het doel om ervoor te zorgen dat jij je optimaal voelt in je werk.

Wat wij zoeken in een zorgkundige in Gent

Jij hebt zowel oog als zin voor werk. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitdelen van medicatie en de persoonlijke verzorging van bewoners; daarnaast voer je enkele logistieke taken uit. Netheid en orde zijn voor jou cruciale waarden, en je voert je taken zorgvuldig en met aandacht uit.

Daarnaast ben je een vertrouwenspersoon voor de bewoners en een belangrijk aanspreekpunt voor bezoekers, artsen en andere dienstverleners. Door je verzorgde en vriendelijke uitstraling zorg je ervoor dat iedereen zich hier thuis, beschermd en welkom voelt.

Jouw omgeving ziet jou als een punctuele en betrouwbare persoon met een positieve instelling. Op deze manier draag je bij aan een goede sfeer op de werkvloer. Bovendien hecht je waarde aan een goede communicatie tussen alle betrokken partijen, van bewoners en hun familieleden tot je collega’s en de directie.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource

Heb je interesse in de vacature als zorgkundige in Gent of ben je op zoek naar een andere uitdaging in de zorgsector? Bij Medisource luisteren we graag naar jouw verhaal. Neem gerust vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon Kim om een mogelijke samenwerking te bespreken. Graag tot binnenkort!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige Gent

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.