Home » Regio's » Vacature zorgkundige Kortrijk

Vacature zorgkundige Kortrijk

Ben je op zoek naar een boeiende vacature als zorgkundige in de regio Kortrijk? Dan ben je bij Medisource aan het juiste adres. Voor onze klant in deze regio zijn we namelijk actief op zoek naar een enthousiaste zorgkundige met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Flexibele invulling van onze vacature als zorgkundige in Kortrijk

Reageer je op onze vacature als zorgkundige in Kortrijk? Dan mag je rekenen op flexibele mogelijkheden. Bij Medisource streven we naar maatwerk, zodat jouw job perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Het aantal uren per week en de shiften die je werkt, zijn bespreekbaar. Daarnaast kan de tewerkstelling – of het nu voltijds, deeltijds of op zelfstandige basis is – in onderling overleg bepaald worden. Dit alles zodat jij je helemaal op je gemak voelt in je functie bij ons.

Jouw profiel als zorgkundige in Kortrijk

Je hebt oog voor detail en bent gedreven in je werk. Je taken omvatten onder andere het verdelen van medicatie en het verzorgen van bewoners, evenals enkele logistieke werkzaamheden. Voor jou zijn orde en netheid essentiële waarden en je voert je taken nauwkeurig en met zorg uit.

Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de bewoners en bent daarnaast een belangrijk aanspreekpunt voor bezoekers, artsen en andere dienstverleners. Met je verzorgde en vriendelijke uitstraling zorg je ervoor dat iedereen zich welkom en beschermd voelt.

Mensen kennen jou als een stipte en betrouwbare individu die positief in het leven staat. Hierdoor draag je bij aan een goede sfeer op de werkvloer. Bovendien waardeer je goede communicatie tussen alle betrokken partijen, van bewoners en familieleden tot collega’s en de directie.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource

Ben je geïnteresseerd in de vacature als zorgkundige in Kortrijk of zoek je een andere uitdaging in de zorgsector? Medisource luistert graag naar jouw verhaal. Neem gerust vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon Kim om een mogelijke samenwerking te bespreken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige Kortrijk

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.