Home » Regio's » Vacature zorgkundige Oost-Vlaanderen

Vacature zorgkundige Oost-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een boeiende vacature als zorgkundige in de regio Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij Medisource aan het juiste adres. Voor onze klant in Oost-Vlaanderen zijn we actief op zoek naar een enthousiaste zorgkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Flexibele mogelijkheden voor onze vacature als zorgkundige in Oost-Vlaanderen

Wie interesse toont in onze vacature als zorgkundige in Oost-Vlaanderen, kan rekenen op flexibiliteit. Bij Medisource streven we altijd naar een aanpak op maat, zodat de functie precies aansluit bij jouw behoeften.

Het aantal uren per week en de werkshifts zijn bijvoorbeeld bespreekbaar. Daarnaast kan ook de tewerkstellingsvorm – voltijds, deeltijds of op zelfstandige basis – in onderling overleg bepaald worden. Alles is ontworpen zodat jij je optimaal voelt in je rol.

Het ideale profiel van een zorgkundige in Oost-Vlaanderen

Je hebt een scherp oog voor detail en een passie voor je werk. Je taken omvatten onder andere het uitdelen van medicatie en de verzorging van bewoners, evenals enkele logistieke taken. Orde en netheid zijn voor jou van groot belang en je voert je werk grondig en met aandacht uit.

Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoners en een essentieel aanspreekpunt voor bezoekers, artsen en andere dienstverleners. Met je verzorgde en vriendelijke verschijning zorg je ervoor dat iedereen zich hier thuis, beschermd en welkom voelt.

Mensen kennen jou als een stipt en betrouwbaar individu met een positieve instelling. Hierdoor draag je bij aan een goede werksfeer. Daarnaast hecht je veel waarde aan effectieve communicatie tussen alle betrokkenen, van bewoners en familieleden tot collega’s en directie.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource

Heb je interesse in de vacature als zorgkundige in Oost-Vlaanderen of zoek je een andere uitdaging in de zorgsector? Bij Medisource luisteren we graag naar jouw verhaal. Neem gerust vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon Kim om een mogelijke samenwerking te bespreken. We horen graag binnenkort van jou!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige Oost-Vlaanderen

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.