Home » Regio's » Vacature zorgkundige Oostende

Vacature zorgkundige Oostende

Ben je op zoek naar een interessante vacature als zorgkundige in de regio Oostende? Dan ben je bij Medisource aan het juiste adres. Voor onze klant in deze regio zijn wij actief op zoek naar een enthousiaste zorgkundige met verantwoordelijkheidsgevoel.

Flexibele invulling voor onze vacature als zorgkundige in Oostende

Reageer je op onze vacature als zorgkundige in Oostende, dan mag je rekenen op flexibiliteit. Bij Medisource streven we namelijk altijd naar een aanpak op maat, zodat de uiteindelijke baan perfect bij jou past.

Zo zijn het aantal uren per week en de diensten die je werkt bespreekbaar. Ook de aard van de tewerkstelling – zowel voltijds, deeltijds als op zelfstandige basis – kan in overleg bepaald worden. Alles om ervoor te zorgen dat jij je optimaal voelt in je rol bij ons.

Jouw profiel als zorgkundige in Oostende

Je hebt een scherp oog voor detail en een passie voor zorg. Tot je taken behoren onder andere het uitdelen van medicatie en de verzorging van bewoners, evenals enkele logistieke taken. Orde en netheid zijn voor jou van groot belang en je voert je taken graag nauwkeurig en aandachtig uit.

Als zorgkundige ben je een vertrouwenspersoon voor de bewoners en een cruciaal aanspreekpunt voor bezoekers, artsen en andere dienstverleners. Met je verzorgde en vriendelijke uitstraling, zorg je ervoor dat iedereen zich thuis, beschermd en welkom voelt.

Je staat bekend als een stipte en betrouwbare persoon met een positieve instelling. Hiermee draag je bij aan een goede sfeer op de werkplek. Je hecht ook veel waarde aan goede communicatie met alle betrokken partijen, van bewoners en hun familieleden tot collega’s en directie.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource ##

Heb je interesse in de vacature als zorgkundige in Oostende of zoek je een andere uitdaging in de zorgsector? Bij Medisource luisteren we graag naar jouw verhaal. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon Kim om een mogelijke samenwerking te bespreken. We hopen je snel te ontmoeten!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige Oostende

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.