Home » Regio's » Vacature zorgkundige Roeselare

Vacature zorgkundige Roeselare

Ben je op zoek naar een boeiende vacature als zorgkundige in de regio Roeselare? Dan is Medisource dé plek voor jou. Wij zijn namelijk druk bezig met het vinden van een enthousiaste zorgkundige met verantwoordelijkheidsgevoel voor onze klant in de regio Roeselare.

Flexibele mogelijkheden voor onze vacature als zorgkundige in Roeselare

Reacties op onze vacature als zorgkundige in Roeselare kunnen rekenen op flexibiliteit. Bij Medisource streven we naar een aanpak op maat, zodat je baan perfect op jou is afgestemd.

Het aantal te werken uren per week en de specifieke diensten zijn bijvoorbeeld bespreekbaar. Ook de aard van je tewerkstelling – of dat nu voltijds, deeltijds of op zelfstandige basis is – kan in onderling overleg worden bepaald. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij je optimaal voelt bij ons.

Jouw profiel als zorgkundige in Roeselare

Je hebt een scherp oog voor werk en bent gemotiveerd. Je taken omvatten onder meer het uitdelen van medicatie en de verzorging van bewoners, evenals enkele logistieke verantwoordelijkheden. Orde en netheid zijn voor jou van groot belang; je voert je taken met aandacht en grondigheid uit.

Jouw rol gaat verder dan alleen de zorg voor de bewoners; je bent ook een vertrouwenspersoon voor hen en een belangrijk aanspreekpunt voor bezoekers, artsen en andere dienstverleners. Door je verzorgde en vriendelijke uitstraling zorg je ervoor dat iedereen zich thuis, beschermd en welkom voelt.

Mensen kennen jou als een stipt en betrouwbaar persoon met een positieve instelling. Dit draagt bij aan de goede sfeer op de werkplek. Je waardeert uitstekende communicatie tussen alle betrokken partijen, van bewoners en hun families tot collega’s en de directie.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource

Heb je interesse in de vacature als zorgkundige in Roeselare of zoek je een andere uitdaging in de zorgsector? Bij Medisource horen we graag jouw verhaal. Neem gerust vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon Kim om mogelijke samenwerkingen te bespreken. Hopelijk tot snel!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige Roeselare

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.