Home » Regio's » Vacature zorgkundige West-Vlaanderen

Vacature zorgkundige West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een interessante vacature als zorgkundige in de regio West-Vlaanderen? Dan ben je bij Medisource aan het juiste adres. Wij zijn namelijk volop op zoek naar een enthousiaste zorgkundige met verantwoordelijkheidszin voor onze klant in deze regio.

Flexibele invulling voor onze vacature als zorgkundige in West-Vlaanderen

Wie reageert op onze vacature als zorgkundige in West-Vlaanderen, mag verwachten veel flexibiliteit te ervaren. Bij Medisource streven we altijd naar een aanpak op maat, zodat je uiteindelijke job perfect bij jou past.

Het aantal uren per week en de shiften die je werkt zijn bespreekbaar. Ook de tewerkstelling – voltijds, deeltijds of op zelfstandige basis – kan in onderling overleg bepaald worden. Alles wordt gedaan zodat jij je optimaal voelt in je rol bij ons.

Jouw profiel als zorgkundige in West-Vlaanderen

Je hebt oog voor detail en zin voor werk. Je staat onder meer in voor het verdelen van medicatie en de verzorging van bewoners, en je voert enkele logistieke taken uit. Orde en netheid zijn voor jou belangrijke waarden; je doet de dingen graag grondig en met aandacht.

Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de bewoners en bent een belangrijk aanspreekpunt voor bezoekers, dokters en andere dienstverleners. Met je verzorgde en vriendelijke uiterlijk zorg je ervoor dat men zich hier thuis, beschermd en welkom voelt.

Mensen kennen jou als een stipte en betrouwbare persoon met een positieve instelling. Op die manier draag je bij aan een goede sfeer op je werkplek. Daarnaast hecht je veel waarde aan goede communicatie tussen alle partijen, van bewoners en familieleden tot collega’s en directie.

Neem vrijblijvend contact op met Medisource

Ben je geïnteresseerd in de vacature als zorgkundige in West-Vlaanderen of ben je op zoek naar een andere uitdaging in de zorgsector? Bij Medisource luisteren we graag naar jouw verhaal. Neem gerust vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon Kim om een mogelijke samenwerking te bespreken. Tot binnenkort!

Aan de slag via Medisource?

Inlichtingen via 0499 81 94 82 (Kim)

Info & contact
+32 9 273 56 74 info@medisource.be Contacteer ons
Kantoor Oost-Vlaanderen
Brusselsesteenweg 344C
9090 Melle

Kantoor West-Vlaanderen
Gruuthuselaan 49
8020 Oostkamp

Kantoor Antwerpen/Limburg
Meetdistrict
Posthofbrug 6-8
2600 Berchem
BTW BE 1001.332.681

Interesse?

Op zoek naar een medisch talent? Vul je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk terug.

Online sollicitatie voor Vacature zorgkundige West-Vlaanderen

Bezorg je contactgegeven en cv zodat we snel kunnen zien of jij een geschikte kandidaat bent voor de job.
Laad hier uw cv op.

  Contacteer ons

  Vragen? Meer weten over ons? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug.
  Kim Garcia Miranda
  Sales & Recruitment
  +32 4 99 81 94 82

  Spontaan solliciteren?

  Vul hieronder uw gegevens in.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!
  Laad hier uw cv op.